Κτιστή ντουζιέρα Walk - In με διαχωριστικό κρύσταλλο

comp.159

Σχέδια και φωτορεαλιστική απεικόνιση από το δημιουργικό τμήμα της Leffetto. Αφορούν στην ανακαίνιση κατοικία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Λόγω της ιδιαίτερης τοπογραφίας του μπάνιου, δόθηκε μεγάλη έμφαση στην όσο το δυνατόν καλύτερη εκμετάλλευση του ωφέλιμου χώρου.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s