Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σχέδια αφορούν στην ανακατασκευή μπάνιου σε μονοκατοικία στην περιφέρεια Θεσσαλονίκης και βασίστηκαν στα πλακάκια από την συλλογή Life Azul 20 x 60 cm με διάσταση 20 x 60 cm και επιφάνεια γυαλιστερή ανάγλυφη.

Πλακάκια μπάνιου Life Azul 20 x 60 cm
Κεραμικά πλακάκια μπάνιου λευκής μάζας Life Azul 20 x 60 cm. Διαθέτουν ανάγλυφη γυαλιστερή επιφάνεια και συνοδεύονται από τα ειδικά τεμάχια Decor και Listelo.
Ένθετος νιπτήρας μπάνιου Slim 80 x 46 cm
Ένθετος νιπτήρας μπάνιου από υαλώδη πορσελάνη με διάσταση Slim 80 x 46 cm. Το ύψος του συγκεκριμένου νιπτήρα επάνω από τον κτιστό πάγκο είναι μόλις 2 cm, ενώ το καθαρό του βάθος φτάνει τα 11 cm.
Τετράγωνη καμπίνα ντουζιέρας 90 x 90 cm
Τετράγωνη καμπίνα ντουζιέρας Nova-CL 90 x 90 cm από securit κρύσταλλο με πάχος 5 mm. Αποτελείται από 2 σταθερά και 2 συρόμενα φύλλα και διαθέτει κεντρικό μαγνητικό κλείσιμο. Το συνολικό της ύψος είναι 180 cm. Συνοδεύεται από ντουζιέρα πορσελάνης Modus-SQ 90 x 90 cm και ύψος 11 cm.
Κτιστός πάγκος με κρεμαστό ντουλάπι μπάνιου.
Κτιστός πάγκος με συνολική διάσταση 120 cm. Επενδύθηκε με το πλακάκι Life Azul 20 x 60 cm και ακριβώς κάτω από αυτόν εγκαταστάθηκε κρεμαστό ερμάριο με συνολικό μήκος 110 cm, το οποίο αποτελείται από 3 ανοιγόμενες πόρτες και είναι κατασκευασμένο από πολυεστερικό υλικό High Gloss σε λευκή απόχρωση.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s